Dating

Dating profiel

Op een datingsite maakt u een zogenoemd "Profiel" aan. Een profiel is zeg maar uw visitekaartje. In een profiel worden zaken opgenomen als geslacht, foto, lengte, hobbies etc. Hieronder bespreken wij de algemene onderdelen met tips hoe deze in te vullen.

- Nickname/schuilnaam
Een schuilnaam wordt gebruikt om uw identiteit niet direct prijs te geven. Een leuke schuilnaam kan bijvoorbeeld zijn "Amsterdammer-045". Gebruik hierin niet uw eigen naam, mocht u een geenteresseerde vinden kunt u altijd dan nog gegevens uitwisselen.

- Goede foto
Regel een goed een actuele foto van jezelf. Het liefst een foto waar u op lacht, dit geeft namelijke een positieve uitstraling. Een foto is namelijk HET onderdeel waar het eerst naar gekeken wordt. Uit onderzoek blijkt dat 75% van de internet daters direct te foto opzoeken en in eerste instantie beoordelen op uiterlijk! Om er beter uit te zien plaatsen sommige mensen een foto van 10 jaar terug, slimme truc maar natuurlijk niet echt handig!

- Duidelijke profieltekst.
Veel mensen vinden het moeilijk om een goeie tekst over zichzelf te schrijven. De profieltekst is bijna het eerste waar de daters naar toegaan als jouw profiel wordt geopend, naast de foto is dit het belangrijkste onderdeel. Wees orgineel en begin niet met "Hoi ik ben piet", maar iets aparts van "Ben jij de liefde die ik zoek!?" (voorbeeld). Stel niet teveel eisen, geef wel voorkeuren indien je deze hebt. Plaats bijvoorbeeld niet "Ben je dik, dan hoef ik je niet", maar "Ik val op slankere dames". Als u op een vriendelijke en zachte manier schrijft zullen er meer mensen reageren!

- Wees eerlijk
Verder zijn er onderdelen als wel of geen kinderen, roken of niet roken en dergelijke. Wees altijd eerlijk als u deze invult. Als u bijvoorbeeld niet eerlijk bent en degene met wie u een klik heeft komt erachter, dan is de kans groot dat dit contact weer verbroken wordt.

Tot zover de profiel tips. Gewoon spontaan schrijven en je voordoen zoals je echt bent! Succes verzekerd.