Dating

Gratis datingsites

Wij hebben op deze pagina een overzicht gemaakt van de datingsites welke wij getest hebben. Deze test bestaat onder andere uit de mogelijkheden van het proeflidmaatschap, de prijzen als u betaald lidmaatschap wil doen, eerlijkheid, help afdeling en het aantal daters.


Lexa De datingsite Lexa, welke bekend is van TV en Radio, is wellicht de grootste van Nederland! Met bijna 2 miljoen leden en veel goede recensies een topsite. Natuurlijk heeft lexa een uitgebreid proeflidmaatschap en een voordelig betaald lidmaatschap.
Beoordeling    Uitstekend!
Direct aanmelden - LexaNu aanmelden bij Lexa  |  Gehele reviewGehele review


Relatieplanet Relatieplanet is wederom een zeer bekende datingsite bekend van tv en radio. Deze site staat bekend om haar vertrouwelijke en bekende omgeving. Ook bij deze website een uitgebreid proeflidmaatschap en een leuk voordeel beschikbaar!
Beoordeling    Uitstekend!
Direct aanmelden - RelatieplanetNu aanmelden bij Relatieplanet  |  Gehele reviewGehele review


Zullenwij Zullenwij is anders dan andere datingsites. Deze site is vooral voor actieve singles! Met verschillende speeddate events, reizen en andere activiteiten probeert deze website singles met elkaar te matchen/
Beoordeling    Uitstekend!
Direct aanmelden - ZullenwijNu aanmelden bij Zullenwij  |  Gehele reviewGehele review


50plusmatch 50PlusMatch is een datingsite speciaal gericht op actieve single 50-plussers die en relatie zoeken. 50Plusmatch welke in 2006 is opgericht telt al duizenden serieuze leden, binnen de site zijn 44% mannen en 56% vrouwen aanwezig.
Beoordeling    Uitstekend!
Direct aanmelden - 50plusmatchNu aanmelden bij 50plusmatch  |  Gehele reviewGehele review


GayParship GayParship is een onderdeel van de bekende website Parship. Deze website is speciaal gemaakt voor singles die op hetzelfde geslacht vallen. De website is gericht op serieuze homo-sexuele singles.
Beoordeling    Uitstekend!
Direct aanmelden - GayParshipNu aanmelden bij GayParship  |  Gehele reviewGehele review

"
Lovefair LoveFair is een datingsite voor echte mensen die op zoek zijn naar echte matches. LoveFair is de 100% gratis datingsite voor mensen die in contact willen komen met anderen om hun interesse(s) mee te kunnen delen.
Beoordeling    Uitstekend!
Direct aanmelden - $record->naamNu aanmelden bij LoveFair