Dating

Gratis of betaald daten?

Wij krijgen vaak vragen binnen van mensen die zich afvragen of ze betaald of gratis willen gaan daten. Wat is het voordeel van een gratis site of proeflidmaatschap tegenover betaalde dating? Hieronder een aantal voorbeelden.

- Betaalde datingsites zijn over het algemeen betrouwbaarder. Deze datingsites hebben meestal speciale mensen die identiteit controleren en foto's/teksten controleren. Hiervoor is het voor fakers of mensen met andere plannen moeilijker om zich hier aan te melden en maken de kosten ook een barriere.

- Betaalde datingsites hebben meestal meer leden. Als een website betaalde leden krijgt bouwen deze budget op waarmee ze kunnen adverteren op bijvoorbeeld tv, radio of andere websites. Het zal dan ook niet vreemd zijn dat geheel gratis datingsites minder leden hebben.

- Een proeflidmaatschap is vaak beperkt. Zo kunt u maar een aantal mensen aanspreken en 1 foto plaatsen. Daarnaast zijn er vaak ook andere beperkingen in het doorzoeken van de database. Wij geven per datingsite aan wat u kunt doen met een proeflidmaatschap.

- Sowieso raden wij de beginnende daters te starten met proeflidmaatschappen en eventueel later een keuze te maken of er betaald gaat worden.

De keuze voor gratis of betaalde dating is aan uwzelf, bij een betaalde datingsite kunt u altijd een proeflidmaatschap doen om aan de functies en het ledenaantal te ruiken!