Dating

Do's and dont's online dating

Is het gelukt met het daten op internet en gaat u op stap naar een echte date ? Hier een aantal do's!

Eet wat vooraf
Eet wat voordat je op date gaat! Het komt namelijk vaak voor dat het eten erbijin schiet of dat er lang op het eten moet worden gewacht. Hierdoor kan het gebeuren dat er gelijk een hevig effect van 1 drankje kan komen.

Draag passende kleren
Draag nette kleren welke u anders ook draagt. Als u naar een sjiek restaurant gaat is het af te raden om in een klofje ouwe kleren aan te komen zetten.

Telefoon uitzetten
Niets is storender en onpersoonlijker dan als u een goed gesprek heeft en de andermans telefoon gaat af en neemt op. Zet daarom vantevoren de telefoon op stil of zet hem gewoon uit!

Geurtje / verzocht
Het is natuurlijk belangrijker dat u er verzorgt uitziet. Doe een goed luchtje op, poets uw tanden en maak uw haar mooi. Dit is belangrijk voor de eerste indruk die u wellicht toekomstige partner gaat krijgen.


Hieronder de don'ts voor een echte date!

Geen alcohol!
Drink geen alcohol voordat u op date gaat! Sowieso maakt een aangeschoten indruk geen goede kans, maar ook omdat u wellicht uw hoofd er dan niet meer bij hebt.

Cadeautjes
Op een eerste date moet er niet overdreven worden met cadeautjes. Een leuk bosje roosjes is leuk maar kom niet aanzetten met dure cadeau's. Wellicht is een klein cadeautje als iets in de sfeer van de hobby ook leuk.

Sieraden
Hang uzelf niet vol met sieraden. Een ring en oorbellen is meer dan genoeg, veel sieraden kunnen namelijk nogal nep overkomen.

Te intiem
Wees op de eerste date niet te intiem, vraag niet te persoonlijke dingen. Praat meer over algemene onderwerpen. Mocht je bepaalde zwakheden bij iemand ontdekken blijf hier dan ook niet over door gaan, dit kan een onaangenaam gevoel opwekken.